Afacere cu porci vietnamezi

Porcii Vietnamezi sunt o rasa de porci de talie mai mica fata de porcii autohtoni, acestia sunt de culoare neagra si sunt mult mai usor de intretinut in comparatie cu porcul „romanesc”.
Hraniti mai sanatos, mai supli, mult mai gustosi, carnea lor nu contine colesterol, purceii vietnamezi sunt la mare cautare.
Această specie are stratul de grăsime aproape inexistent, carnea lor fiind mult mai sănătoasă, deoarece nu conţine colesterol. Porcii Vietnamezi mai sunt numiti si „porcii ecologici”, deoarece acestia sunt ierbivori.
Vietnamezii sunt porci de carne fara colesterol.
Cresterea porcilor vietnamezi este mai usoara decât cea a porcilor autohtoni. Vietnamezul poate trai foarte bine cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian.
Porcii vietnamezi spre deosebire de cei autohtoni nu pot atinge greutatea de 200, 300 kilograme. Porcul Vietnamez la maturitate nu depaseste greutatea de 120 maxim 130 kilograme.
Cresterea porcilor vietnamezi este o foarte buna si profitabila afacere de familie, investitia initiala se recupereaza in primul an.
Creşterea purceluşilor vietnamezi este o afacere de familie rentabilă.
Cheltuielile nu sunt mari, iar investiţiile se recuperează din primul an.
Această rasă de porci consumă mai puţină hrană zilnic, comparativ cu cel românesc.

In aceeasi categorie:

13 Comments

 1. NU STIU CAT DE SIGURA E TREABA ASTA CU PORCI VETNAMEZI:…CA NU AU GRASIME (GAR EI ARATA DE O OBEZITATE MORBIDA, EVISCEREAZA DE GRASIME,SUNT DEFORMATI COMPLET PANA SI PE FRUNTE AU GRASIME); CA-S NEGRI (FATA DE CEI AUTOHTONI )DAR AM VAZUT SI ALBI VETNAMEZI ( SUNT SI IN RO NEGRI),
  ASA SE VORBEA SI DE RASA MANGALITA CA NU AU GRASIME SI CA NU AU COLESTEROL SI POT FI CONSUMATI SI DE DIABETICI…ETC….DACA ERA ADEVARAT CE SE SPUNEA DE MANGALITA DE CE ERA NEVOIE SA MAI ADUCEM PORCI VIETNAMEZI…?
  SA NU FIE SI O FALSA IDEIE DE AFACERE ,,,”LA MODA” CUM A FOST SI CU FERMA DE NUTRI,PREPELITE,STRUTI,CHENCHILA SI MAI NOU CU SERPI ETC
  #SUNT PORCI VEGETARIENI: SI AI NOSTRI SUNT VEGETARIENI DOAR NU LE DAI CARNE SA MANANCE …TOT BURUIAN,TARATA,ETC MANANCA
  # INTRADEVAR CA SUNT CARACTERISTICI DE LA RASA LA REASA „E MAI MIC ,CONSUMA MAI PUTIN SI AJUNG LA MATURITATE LA 6 LUNI…SI UN PORC AUTOHTON CRESCUT CONFORM PROGRAMULUI IL TAI LA 4-6 LUNI DEPINDE CAT DE MARE VREI SA-L FACI
  # E NORMAL SA CONSUME MAI PUTIN PT.CA E MIC(MAI MIC)
  # E FOARTE SCUMP UN PORC VETNAMEZ LA NOI IN TARA ….DAR DACA E MAI USOR DE INTRETINUT SI CONSUMA MAI PUTIN DE CE E MAI SCUMP..?
  # CELOR CARE VOR SA SE APUCE LE URAZ BAFTA DAR SA SE GANDEASCA DE 10 ORI SI SA INVESTEASCA O DATA …PT CA LA NOI E SI PIATA DE DESFACERE DIFICILA ,ACAPARATA DE IMPORTURI IEFTINE(SPECULANTI IMPORTATORI)

 2. Vand purcelusi vietnamezi , de diferite varste , purceluse gestante , vieruti , porci pentru sacrificare rasa pura , ofer documentatia necesara la cumparatori ! crescuti in mediul uman (curatenie, conditii optime de hrana si lumina), foarte bine ingrijiti, hraniti natural.Carne fara colesterol recomandata oamenilor diabetici si cardiaci si celor care mananca SANATOS
  CARNE CE POATE FI CONSUMATA INCLUSIV DE PERSOANELE DIABETICE SI CU DIFERITE BOLI ALE INIMII, FOARTE USOR DE INTRETINUT FIIND VEGETARIENI. Relatii la telefon 0784923208 sau 0755171771
  sau la id purcelusivietnamezi
  mail purcelusivietnamezi@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*