Adaugă acum anunțul tău gratuit pe  .ro


Masuri de siguranta COVID-19

Suspendarea temporara a comercializarii de servicii / produse in stransa legatura cu Coronavirusul

Pe fondul situatiei globale generate de virusul COVID-19, incepand cu data de 16 martie, am decis interzicerea vanzarii pe platforma a mastilor medicinale, gelurilor antibacteriene, alcoolului sanitar si manusilor chirurgicale, actionand in interesul sanatatii publice.

Amploarea fara precedent a cererii pentru produsele de preventie a noului virus ne-a determinat sa luam aceasta decizie, incurajand astfel, in mod direct, vanzarea acestor produse doar in locurile specifice, intr-un mod responsabil.

De asemenea, incepand cu data de 9 martie, am interzis toate ofertele de transport dinspre Italia, pe baza restrictiilor de trafic anuntate de MAI.

Lista completa de produse si servicii suspendate temporar:

- masti medicinale, manusi chirurgicale si alte produse asemanatoare;

- viziere si combinezoane de protectie;

- geluri antibacteriene;

- alcoolul sanitar, dezinfectant sau izopropilic;

- transportul de persoane din si inspre: Italia, Spania, Franta, Germania, Austria, Belgia, Elvetia, Marea Britanie, Olanda si Turcia;

- toate serviciile ce contin activitati culturale, stiintifice (meditatiile, exceptie facand cele online), artistice, religioase (organizare nunti, botezuri, etc) sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear si de ingrijire personala (coafura, manichiura, pedichiura, frizerie, masaj), realizate in spatii inchise.

Suntem hotarati sa continuam dezactivarea intr-un timp foarte scurt a anunturilor de acest tip si sa interzicem aparitia si difuzarea anunturilor noi. Pana in acest moment, cateva mii de anunturi au fost deja dezactivate.

Daca o plata a unui serviciu contracost a fost facuta asupra acestor tipuri de anunturi, iar suma nu a fost returnata, ne poti scrie folosind formularul de contact si clarificam cat de repede.

Vom accepta din nou acest tip de produse dupa informari noi de la autoritatile competente. Mai multe detalii legat de acest subiect se pot gasi si in informarile Ministerului Sanatatii, Unicef, Institutului National de Sanatate Publica si Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro