Telefoanele cu cele mai bune camere foto

Samsung, iPhone X si telefoane de la Huawei si Google au ajuns in topul celor mai bune pentru camera. Aici le ai pe toate intr-un loc, ca sa te decizi mai usor pe care il vrei.

Daca ai ajuns sa iti iei telefonul cu tine, in vacante, in locul unei camere compacte, stii deja ca e suficient de bun pentru amintirile tale. Modele de la Samsung, Apple, Huawei si Google au reusit anul acesta sa se claseze cat mai sus in cel mai renumit top: DxOMark.

iPhone X a iesit impresionant pentru fotografii, pe cand Samsung Galaxy Note 8 a fost desemnat capabil pentru zoom. Este si primul de la Samsung care vine cu doua camere foto. Apple a intrat in top si cu iPhone 8 Plus, telefonul care primise cele mai bune note inainte de telefonul Google si de dispozitivul de la Huawei.

In acest top telefoane pentru camera foto mai regasesti Huawei Mate 10 Pro si Google Pixel 2 XL. Ambele ruleaza Android, dar cel dintai este optimizat de Huawei, pe cand al doilea vine cu software de inteligenta artificiala dezvoltat de Google.

Vezi AICI cum si ce telefon sa alegi pentru foto si video. ...citeste mai departe despre "De la Samsung la iPhone: Telefoanele cu cele mai bune camere foto" pe Ziare.com

Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro