Vand casă inSatu-Mare, cartierul Funcționarilor

78000.00 Euro €

Nume: : Catalin

  • ID anunt: 1530
  • Categorie: Case de vanzare
  • Vizualizate: 204
  • Telefon: 0748 949 219

Vand casă inSatu-Mare, cartierul Funcționarilor

Data publicării: Noiembrie 27, 2017 | Categorie: Case de vanzare | Locaţia: Satu Mare, Satu-Mare,

Casa este izolată la exterior cu polistiren, are tencuială decorativă, soclu placat cu piatră naturală, tavanul de 2,90m este izolat la interior cu vată minerală, supr. utilă fiind de 75 mp, geamuri termopan în nuanța stejar și pervaze din granit.

Casa este compusă din living cu bucătărie ( aer conditionat nou, bucătăria mobilată și utilată), baie și două dormitoare mari (unul cu mobilă tip dressing mare, realizată la comandă).

Casa are o terasă acoperită de 45 mp, constrită din lemn și este decorată cu piatră naturală. Suprafața totală a terenului este de 400mp. În curte se află un garaj, de 40 mp prevăzut cu ușă batantă, baie (apă canal), cămară de alimente si groapă de 1,80m pt. reparații auto, garajul fiind de asemenea izolat atât la interior cât și la exterior.

Curtea este pavată, peste 110mp pavaj, și are, construit din cărămidă, un grătar, sobă pentru ceaun și masă de lucru prevăvută cu chiuvetă.

Gardul este relativ nou 2013, fiind construit din beton, placat cu piatra naturala și lemn. De asemenea în curte se află un leagăn mare, construit din lemn.

Pentru detalii vă rog să mă contactați telefonic zilnic, după orele 16. Dacă doriți mai multe poze și pentru vizite, vă stau la dispoziție în zilele de sâmbătă și duminică. Acceptăm și plata prin credit bancar.
Vă mulțumesc!

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Locaţia

  • Locaţia: Satu Mare , Satu-Mare,
Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro