Vand Vila ultra moderna de lux cu piscina

265000.00 Euro €

Nume: : Persoana de contact

  • ID anunt: 2340
  • Categorie: Case de vanzare
  • Vizualizate: 1099
  • Telefon: 0752 463 706

Vand Vila ultra moderna de lux cu piscina

Data publicării: Ianuarie 22, 2018 | Categorie: Case de vanzare | Locaţia: Arad, Arad,

Vand vila de lux cu piscina intr-o zona foarte linistita din cartierul Bujac, construita in 2017, cu cele mai noi tehnologii. Casa este dotata cu toate utilitatiile (apa, canalizare gaz, curent trifazic si fibra optica) toate acestea find trase si racordate subteran (nu exista fire atarnate sau tevi inestetice fixate pe casa).

La interior imobilul este compus din patru dormitoare, doua bai, bucatarie open space cu breakfast bar si un living cu dimensiuni generose.Bucatarie este complet utilata cu masina de spalat rufe incorporata, masina de spalat vase incorporata, frigider/congelator incorporat, cuptor normal si cuptor cu microunde incorporat, mini-frigider de bauturi incorporat Casa dispune de asemenea de garaj si camera tehnica. Garajul este accesibil atat de la telecomanda cat si de pe telefon din orice locatie. La etaj se afla o terasa cu un design modern accesibila din trei dormitoare.

La exterior s-au ales atent finisaje care necesita un minim de intretinere cum ar fi placari cu marmura, travertin, pavaje, iarba artificiala. etc Piscina si tersasa exterioara ofera un plus de confort si eleganta acestui imobil Designul exterior atat in fata casei cat si in spatele ei s-a realizat in cel mai mic detaliu cu materiale atent alese, fiecare amanunt find foarte bine scos in evidenta pe timp de seara cu o iluminare adecvata. Exteriorul casei cat si intregul perimetru este iluminat in intregime pe timp de seara ;intreg sistemul de iluminare find accesibil si de pe smartphone.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Locaţia

  • Locaţia: Arad , Arad,
Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro