Cazare Busteni Vila Cristopher

80.00 Ron

Nume: : Cristi

  • ID anunt: 410
  • Categorie: Cazare - Turism
  • Vizualizate: 154
  • Telefon: 0734 307 750

Cazare Busteni Vila Cristopher

Data publicării: Septembrie 28, 2017 | Categorie: Cazare - Turism | Locaţia: Busteni, Prahova,

Ofer spre inchriere casa proaspat renovata.

Vila Cristopher este locul ideal pentru petrecerea concediului intr-un cadru linistit, departe de agitatia marilor orase, alaturi de prieteni sau familie, intr-o zona ce ofera o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi si a Crucii de pe varful Caraiman. Panorama muntilor Bucegi ce se deschide intre Cota 1400 , 2000 si Crucea Eroilor Neamului poate fi admirata inclusiv de pe terasa vilei.
Datorita pozitiei sale excelente, vila ofera turistilor posibilitatea de intreprinde si excursii la obiectivele turistice din imprejurimi. Puteti vizita Castelul Peles si Pelisor, Manastirea Sinaia, Castelul Cantacuzino, puteti urca la Poiana Tapului si Cascada Urlatoarea, sau chiar sa luati telecabina din Busteni.
Castelul Peles este considerat cel mai important ansamblu arhitectonic de tip istorist din Romania, avand caracter de unicat și prin valoarea sa istorica şi artistica, ramane unul dintre cele mai importante si frumoase monumente din Europa.
Cascada Urlatoarea este considerata una din cele mai frumoase si impresionante cascade din multii Romaniei. Traseul este unul usor, semnalat cu un cerc albastru, si urmareste pentru aproximativ 2km un drum forestier. La capatul drumului trebuie efectuata o scurta ascensiune. Durata traseului este de aproximativ o ora, purtandu-te de la altitudinea de 860 m (Poiana Tapului) pana la cea de 1100m (Cascada Urlatoare).
Castelul Cantacuzino impresioneaza de asemenea prin nota deosebita arhitecturala pe care o are. In pavilionul central se gaseste o colectie de heraldica reprezentand blazoanele familiilor inrudite prin alianta cu familia Cantacuzino, precum si portrete ale membrilor familiei din ramura munteana. Castelul a fost amenajat cu vitralii, plafoane cu grinzi pictate, balustrade din lemn, piatra sau fier forjat, seminee cu piatra alba si ornamente din mozaic.
Plimbare cu telecabina din Busteni este cu adevarat inedita, se poate urca „dintr-un singur foc”, de la 885 m pana la 2200 m, la Babele iar de acolo coboram pe Jepii Mari pana in Busteni .
Nu in cele din urma, aveti posibilitatea sa urcati la cota 1400. La Cota 1400 se poate ajunge din centrul statiunii Sinaia, cu telecabina sau telegondola. De asemenea, un drum asfaltat este accesibil masinilor, putând fi parcurs în aproximativ 15 minute. Pe jos, în pas lejer, plimbarea până la cota 1400 durează aproximativ 1h-1h:30.
In cee ce priveste sporturile de iarna, sezonul sporturilor dureaza in Busteni din decembrie pana in aprilie si este o locatie foarte potrivita pentru iubitorii de ski. Pe timp de vara statiunea este cunoscuta ca punct de plecare pe traseele montane spre Babele si spre Sfinx.
Vila dispune de: bucatarie complet echipata, living , terasa ,canapea si TV, scara interioara , gradina/curte, gratar/barbeque, 3 camere , 1 bai, TV si cablu, incalzire centralizata.Capacitatea standard de cazare a vilei Cristopher este de 6 persoane.Vila se inchiriaza la cheie.Se afla la 10 minute de mers pe jos de magazine .

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Locaţia

  • Locaţia: Busteni , Prahova,
Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro