ACOPERISURI Serviciile oferite sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului

Verifica cu vanzatorul

Nume: : Cristi

  • ID anunt: 423
  • Categorie: Meseriasi - Constructori
  • Vizualizate: 401
  • Telefon: 0727 907 588

ACOPERISURI Serviciile oferite sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului

Data publicării: Septembrie 28, 2017 | Categorie: Meseriasi - Constructori | Locaţia: Sacele, Brasov,

ACOPERISURI
Serviciile oferite sunt întotdeauna în concordanță cu dorințele clientului, fiind o îmbinare perfectă de experiență, multă muncă și devotament. Adițional lucrărilor noastre, vă oferim de asemenea, asistență și sfaturi de specialitate. Numărul mare de clienți mulțumiți stau mărturie pentru lucrările de reparații sau montaj acoperișuri. Vă asigurăm că multe case, clădiri industriale, blocuri sunt mai bine acoperite pe termen lung, datorită eforturilor echipei noastre. Datorită spectrului mare de activități concentrate pe acoperișuri în mod special și pe construcții, în general, acoperim toată manopera necesară iar prin amploarea lucrărilor, dozăm personalul astfel încât timpul pentru executarea lucrărilor să fie minim. Astfel vă oferim satisfacția cheltuirii banilor cu folos și la cel mai ridicat grad de randament.

MASURATORI

Raspundem prompt solicitarilor telefonice sau email-urilor, ne deplasăm la fața locului pentru masuratori. În cazul in care se accepta lucrarea deplasarea este gratuita.

DEVIZ PERSONALIZAT

După masuratorile efectuate, analizăm costurile materialelor necesare, costul manoperei si va oferim un deviz personalizat si gratuit, fie la fata locului fie prin e-mail sau telefonic.

EXECUTIE

Execuția se poate întinde pe mai multe zile, în funcție de natura lucrarilor. Noi vă garantăm că vom finaliza execuția în cel mai scurt timp posibil și la cea mai bună calitate.

PREDARE LA "CHEIE"

Finalizarea proiectelor noastre se face in prezenta beneficiarului, lucrarile realizare de noi sunt de inalta calitative. Toate lucrarile realizate de noi beneficiaza de GARANTIE.

ACOPERISURI
Distributie si montaj tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton.

Va asteptam pentru colaborare si va multumim pentru alegerea facuta.

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Locaţia

  • Locaţia: Sacele , Brasov,
Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro