Pachet My protein mostre + mini shaker my protein!

40.00 Ron

Nume: : Cata

  • ID anunt: 932
  • Categorie: Fitness - Suplimente
  • Vizualizate: 59

Pachet My protein mostre + mini shaker my protein!

Data publicării: Octombrie 9, 2017 | Categorie: Fitness - Suplimente | Locaţia: Pascani, Iasi,

Total Nutri-Greens este un amestec din cele mai bogate fructe și legume în antioxidanți cunoscute. Total Nutri-Greens este un amestec ce conține 22 super- alimente, alimente integrale, extracte din fructe, extracte din legume și super fructe. Total Nutri-Greens este un supliment convenabil și eficient ce ajută consumul zilnic de fructe și legume și îmbunătățeste starea generală de sănătate și dieta

MYPRE ofera o gama de ingrediente care ajuta la imbunatatirea performantei*, reduce oboseala* si ofera o concentrare continua de-a lungul antrenamentelor*. Este disponibil in 7 arome care includ: Mar acru, Lamaie galbena si verde, Pepene rosu, Limonada de zmeura, Portocale, Struguri si Zmeura albastra.

De ce am creat Impact Diet Whey?

Atunci cand obiectivul este pierderea in greutate, trebuie acordata o atentie sporita valorilor nutritionale din alimentatia zilnica (macronutrienti si micronutrienti). Este important sa satisfaci cerintele organismului, dar in acelasi timp este necesara mentinerea unui deficit caloric. E simplu, pierderea in greutate este realizabila doar daca valoarea totala a energiei consumate depaseste aportul de energie luat din alimente. Alaturi de un program de antrenament progresiv si structurat, noua formula Impact Diet Whey ofera o solutie convenabila pentru a atinge obiectivele personale.

Pulse:Gel este un gel pre-antrenament, unic, cu acțiune puternică, care vă va oferi motivația și concentrarea necesară pentru fiecare antrenament.

Pulse:Gel se consumă direct din plic fără a necesita amestecarea cu apă în prealabil. Acesta este cel mai convenabil supliment pre-antrenament, permițându-vă să fiți la cel mai înalt nivel pentru fiecare antrenament.

Mini Blenderul MP reprezintă cea mai avansată tehnologie de pe piață în domeniu, ajutându-vă să obțineți cele mai omogene băuturi cu efort minim. Acum, blenderele noastre sunt mai convenabile și mai ușor de utilizat, datorită sticlei mini de 400 ml. Noua sticlă de 400 ml ocupă mai puțin spațiu în geanta dvs. de antrenament, fiind blenderul perfect atunci când sunteți în mișcare.

Mingea de amestecare din fire metalice acționează exact ca un blender, dispersând suplimentele dvs. sub formă de pudră în mod uniform în lichidul folosit de dvs. pentru băutură. Este suficient să agitați sticla, iar bila va face restul pentru dvs.!

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Locaţia

  • Locaţia: Pascani , Iasi,
Top
Abonează-te
X

Abonează-te!

Abonează-te să primeşti noutăţile direct pe adresa ta de email.

ClickWEB.ro